Presentatie/Workshop 28 september Plasmatechnologie en Gans

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - september 28, 2022
19:30 - 22:00

Locatie
Ciroz

Categorieën Geen Categorieën


Presentatie/Workshop 28 september Plasmatechnologie en Gans

In deze presentatie/workshop maak je kennis met de fantastische mogelijkheden van Plasma technologie volgens Keshe. Merhan Keshe van de Keshe Foundation heeft deze techniek ontwikkeld voor de ruimtevaart en heeft de patenten ervoor vrijgegeven zodat we er nu zelf mee kunnen werken.
Plasmatechnologie is de techniek van de toekomst omdat het met de bouwstenen van het universum werkt. Hierdoor kun je alles bij de bron aanpakken en veranderen.
Zo heeft plasmatechnologie een diep effect op ons zelfgenezend vermogen en activeert dit heel sterk.

Dit is de eerste presentatie van een serie over Plasma technologie en Gans. Presentaties volgen nog over Gans producties voor genezing, het maken van een painpen, gans voor land en tuinbouw, gans voor energie en vele anderen zullen nog volgen.

In deze presentatie/workshop ga je na de basis uitleg aan de slag om je eigen Gans te maken, de gematerialiseerde energie die ontzettend sterk is.
De Gans die we gaan maken is de Cup of Life die Keshe ontwikkeld heeft voor de griep en maakt ons immuunsysteem zeer krachtig tegen virussen in het algemeen. Ook ontwikkel je hierbij aminozuren die ons kunnen voeden, wat ons kan helpen als we minder eten kunnen kopen.

Je leert er alles over in deze presentatie/workshop;
• Je leert wat plasma technologie is
• Wie is Merhan Keshe en de Keshe foundation
• Wat kan plasma en Gans voor je betekenen?
• De vormen van heling met Gans. ( painpen, Medbed, patches en Gans therapie)
• De Cup of life
En aan het eind gaan we je eigen Cup of Life maken. Inbegrepen in deze workshop zijn de materialen voor je eigen Cup of Life zodat jij thuis al heel snel je eigen gans en aminozuren hebt.

28 september, start 19:30 uur. Inloop vanaf 19:00 uur.
Kosten € 55 inclusief je eigen Cup of life materialen.
aanmelden