Muzikale Satsang 9 okt

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - oktober 9, 2022
12:00 - 14:30

Locatie
Centrum Ciroz

Categorieën Geen Categorieën


Op zondag 9 oktober 2022 van 12.00 tot 13.30 uur zal de Droomtempel in Rozenburg gevuld worden met muzikaliteit en diepte-gesprekken op het gebied van bewustzijn, leven en dood, zoals je het nog niet eerder hebt meegemaakt. 65 mensen zullen samenkomen om deel te nemen aan deze unieke beleving…

We pakken uit met de Muzikale Satsang. De gebundelde talenten van singer-songwriting en filosoferen brengen jou op het puntje van je stoel. Het wordt kippenvel voelen, nieuwe inzichten en perspectieven opdoen en gelukzalig zuchten als je de verbondenheid opmerkt wanneer je de zaal in kijkt.

Naar wie gaan jullie luisteren? Naar niemand minder dan singer-songwriter Eline Bierling en authentiek spreker en schrijver Ilonka van den Ancker. In anderhalf uur geeft Eline met haar loepzuivere stem en virtuoze gitaarloopjes het publiek een rakend concert, waarmee ze inspireert en diep raakt zodat jij bij je eigen kern van liefde uitkomt – voor jezelf, elkaar en de wereld. Ilonka leidt na ieder muzikaal nummer het gesprek over het leven, ‘de ziel’ en de dood vanuit haar expertise, inzichten en kennis die o.a. een bijna-dood ervaring haar hebben gegeven.

Een bijzondere combinatie dus. De muziek en gesprekken zullen vanuit hun eigen perspectief de diepere levensvragen aanraken en jou meenemen in de essentie van het leven. Laat je inspireren tot het vormen van je eigen antwoorden. Wie ben je? Wat is bewustzijn en wat is dood? En waarom ben je hier?

Na de Muzikale Satsang ben je welkom om na te praten tijdens een verzorgde, biologische lunch met vegetarische soep en glutenvrije crackers. Weer naar huis gaan doe je met een volle batterij, met vertrouwen in een positieve toekomst en bovenal een nieuw richtingsgevoel waarbij je zonder masker kunt zijn wie jij werkelijk bent.

Tickets zijn hier te bestellen

Prijs: €25,-

of een duo ticket voor €40.

Reserveer nu je plek en bestel hier jouw ticket.

Reserveren

 Let op! De bevestigingse-mail van je aankoop, krijg je binnen 24 tot 48 uur toegestuurd.

Zondagmiddag 9 oktober

Tijd: inloop 11.30, start 12.00 tot 13.30 uur.

Waar: Rozenburg (adres ontvang je na aankoop ticket)

Maximaal aantal deelnemers: 65