Therapie

Coaching

 

Timo Boudewijn
Holistisch Stress en Burn-out coach


Samen onderzoeken hoe je met behoud van eigenheid dingen anders kunt doen.

Gevoelscoaching

Gevoels-coach Timo Boudewijn en levenskunst-coach Monique Sajet bieden een bijzonder pakket aan, die uniek is in Nederland. Daar waar hart en hoofd weer met elkaar de verbinding aangaan. Het denken en het voelen integreren in je lichaam, jouw voertuig voor jouw unieke levenspad.

Stress of Burnout Coaching

Breng je Burn-out of stress weer in balans

In deze tijd waarin veel in een enorm tempo veranderd, is het vinden van rust en balans heel belangrijk aan het worden. Je wilt minder stress en meer jezelf kunnen zijn.

Psilocybine begeleiding

Wil je een innerlijke reis maken gericht op ontspanning, ontwikkeling en bewustzijn? Wil je een unieke ervaring  beleven in een veilige setting met professionele begeleiding? Kies dan zeker voor een begeleide sessie met Psilocybine. Niet vanuit een klacht maar een wens tot groei. 

8D Meditaties

Kom ontspannen bij de Bijzondere 8D geluidsmeditatie. Een ware beleving voor je zintuigen.  Geluid dat van alle kanten om je heen komt omdat je werkelijk  meegaat in de meditatie.

Luisteren

Luisteren is een van de meest diepe en betekenisvolle uitingen van liefde. Zowel luisteren naar jezelf als luisteren naar een ander. Echt luisteren is iemand omhelzen met je hart.

Adres

Marijkeplein 12 , 3181GM Rozenburg

Email

Telefoon

0646368599